USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині неповнолітній мотоцикліст збив 11-річну велосипедистку, дівчину госпіталізували

30 Травня 2024 11:35
Учора, 29 травня, на автодорозі неподалік села Діброва 14-річний житель Любешівської громади, керуючи мотоциклом Hornet, допустив наїзд на 11-річну велосипедистку.

Про це повідомляє поліція Волині.

Внаслідок автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Транспортний засіб вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться пропорушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Читати ще: Не впорався з керуванням та врізався в дерево: на Волині загинув 15-річний мотоцикліст

Слідство триває.
«З початку року на Волині трапилось понад 40 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх. Вони найчастіше стаються через те, що дітей не інформують про правильне поводження на узбіччях, пішохідних переходах та безпосередньо у транспорті. Тому важливо час від часу нагадувати їм, що можна, а що не можна робити на дорозі чи біля неї. Прості правила рятують життя», – нагадують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus