USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

На Волині надходження ЄСВ перевищують минулорічні показники на пів мільярда гривень

Сьогодні 06:20
За підсумками січня-серпня 2024 року волинські працедавці перерахували 6 мільярдів 682 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 502,5 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду минулого року.

Загалом тенденцію до зростання показників сплати єдиного внеску в області фіксують з початку року. Тож у Головному управлінні ДПС у Волинській області відзначають сумління та соціальну відповідальність більшості представників волинського бізнесу, які дотримуються гарантій в оплаті праці та своєчасно виконують свої зобов’язання.

Читати ще: За пів року волиняни сплатили 1 млрд 857 млн грн ПДВ

«Кожна людина, яка працює, потребує гідної оплати праці та належного соціального захисту. Не випадково оформлення трудових відносин – обов’язкова вимога закону. Щоб запобігти випадкам використання незадекларованої найманої праці, податкова служба здійснює системний моніторинг поданої працедавцями звітної інформації про офіційно працевлаштованих осіб. Спочатку шляхом аналізу податківці виявляють потенційні ризики, згодом – через роз’яснення переконують роботодавців-порушників відмовитися від практики зарплати у конвертах. Маючи аргументовані підстави для висновків про використання трудових нелегалів, податкова служба планує відповідні контрольно-перевірочні заходи», – коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: На Волині сплачено майже 13 мільярдів гривень податків

Посадовець підкреслив, що податкова служба спільно із Держпраці активно інформує працедавців і громадян про норми закону в частині використання найманої праці у рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!»

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: кожна сплачена гривня на соціальні потреби – це реальна фінансова допомога державі, яка в умовах війни виконує свої зобов’язання у сфері соціального захисту населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus