USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині на водія Toyota, який порушив ПДР, склали 5 протоколів

22 Червня 2021 15:48
Сьогодні вранці під час несення служби на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), волинські патрульні зафіксували перевищення встановленого обмеження швидкості руху в населеному пункті автомобілем Toyota Camry. Водій рухався зі швидкістю 103 км/год, при дозволеній швидкості 50 км/год, інформує патрульна поліція Волині.

Вимогу про зупинку керманич проігнорував. Тож поліцейські на службовому автомобілі з увімкненими маячками синього та червоного кольорів зупинили автівку шляхом переслідування.

Жодних документів на законну вимогу поліцейських водій не пред’явив.

Інспектори встановили особу 35-річного керманича та розпочали складати адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень. Однак під час ознайомлення водія з матеріалами, останній почав виривати з рук інспектора протокол.

У результаті на нього все ж скали адмінматеріали за ч.4 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), ст.125 (Інші порушення правил дорожнього руху) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus