USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

На Волині на шкільному благодійному ярмарку зібрали 48 тисяч для ЗСУ

14 Травня 2024 06:45
На благодійному ярмарку і концерті, який організували учні та педагоги опорного закладу «Турійський ліцей» на підтримку ЗСУ, було зібрано 48 тисяч гривень.

Про це повідомляє Турійська селищна рада.

Спільна мета – наблизити перемогу і допомогти нашим захисникам – згуртувала учнів, батьків, працівників школи, а також мешканців селища. Пісня, танець, поезія – все, що від душі та істинно рідне серцю українця, таланти школи щедро дарували тим, хто завітав на захід.

«Ми хотіли не лише зібрати кошти, але й об’єднати людей, подарувати їм надію та віру в краще майбутнє. Де б ми не були – за межами країни, у себе вдома, чи деінде, ким би ми не були – школярами, студентами, вчителями, ми можемо допомагати своїй країні безліччю способів. Тож не забуваймо про це, та рухаймося разом до перемоги», – зауважили організатори заходу.
Читати ще: У Луцьку під час благодійного футбольного матчу зібрали 65 тисяч для прикордонників

Під час благодійного концерту та ярмарку було зібрано 48 тисяч гривень.

«Турійська селищна рада висловлює щиру вдячність організаторам, учасникам та благодійникам. Ви – надихаєте, гуртуєте і показуєте приклад незламності українського духу. Слава Україні! Слава нашим захисникам! Вдячність кожному, хто вкладає свою лепту у перемогу!» – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Невгамовний пенсіонер з Луцька зібрав понад мільйон гривень благодійної допомоги для ЗСУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus