USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

На Волині може з'явитися електронна черга перетину кордону

12 Грудня 2021 17:05
На Волині хочуть запровадити електронну чергу перетину кордону. Це дозволить забронювати бажаний час проходження кордону.

Таку можливість в рамках робочого візиту на Волинь із заступником міністра інфраструктури України Мустафою Найємом обговорили голова обласної ради Григорій Недопад, народний депутат України Вячеслав Рубльов та депутати обласної ради, повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Впровадження електронної черги перетину кордону дозволить заздалегідь бронювати бажаний час перетину кордону, швидко пройти оформлення документів, таким чином позбуваючись кілометрових скупчень транспорту у зонах перетину кордону.

Присутні також обговорили із заступником міністра питання розширення міжнародного пункту пропуску «Ягодин». Як відомо, уряд береться за модернізацію 20 пунктів пропуску та будівництво 12 нових. Вартість запланованих робіт – майже 10 млрд. грн, програма розрахована на 3 роки.

Під час зустрічі Григорій Недопад та депутати також клопоталися про збільшення кількості дозволів на міжнародні транзитні перевезення, врегулювання ринку пасажирських перевезень та посилення технічного контролю транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 12 Грудня 2021 18:19
якщо комуністи прийдуть до влади у Сахарі, то Сонце буде світити по графіку, а пісок будуть видавати по талонах
Олесь Показати IP 12 Грудня 2021 19:39
Коли були черги довжиною в двое суток тоді всі касували і дурниць невидумували і всіх все влаштовувало... а тепер з дурного ума єстонська система ... все отстале тягніть в україну .
112 Показати IP 13 Грудня 2021 09:27
Якщо та електронна черга працюватиме як в Сервісному центрі ( МРЕО ) , то краще не треба ...
скептик до 112 Показати IP 13 Грудня 2021 11:44
а є сумніви ? держава в смартфоні. смартфон у кишені. кишеня в піджаку. піджак на зеленому вовочці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus