USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

На Волині молодик по-звірячому побив сплячого пенсіонера, інші знімали це на відео

26 Червня 2024 19:20
У селі Велимче Ковельського району юнак по-звірячому побив чоловіка старшого віку.

Як видно на відео, що оприлюднили у Телеграм-каналах, пенсіонер спав у своєму ліжку, коли хлопець почав його бити спочатку по голові, потім повалив на землю, лупцював ногами та кулаками. Усі ці звірства фільмували ще двоє осіб, повідомляє «Конкурент TV».

У поліції підтвердили факт побиття чоловіка.

«Дійсно, такий інцидент трапився в одному із сіл Велимченської громади. Чоловіка, який наносив тілесні ушкодження, поліцейськими встановлено. Йому трохи більше ніж 20 років. Інші, які знімали відео на мобільні телефони, неповнолітні.

Читати ще: Приревнувала до чоловіка: на Волині волонтерка з Львівщини кілька разів вдарила ножем сплячу жінку

Нині за цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде прийняте остаточне процесуальне рішення. Також поліцейський офіцер громади провів профілактичні бесіди з неповнолітніми і їхніми батьками», – зазначила речниця ГУНП Волині Ольга Бузулук.

Відео з вибаченнями вже з’явилось у мережі. Проте, як запевнили у поліції, молодик за свої дії змушений буде відповідати.

Увага, на відео присутні сцени насилля!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спиридон Показати IP 26 Червня 2024 20:00
Чого ці мразі не в армії? Чого на в сізо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus