USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині окупанти можуть глушити зв'язок та інтернет, щоб оголосити про капітуляцію ЗСУ

28 Лютого 2022 16:55
Мешканцям прикордоння, у тому числі й на Волині, та прифронтових зон можуть глушити зв’язок і оголосити про капітуляцію України.

Про це повідомляє Волинська обласна військова адміністрація.

«Є інформація, що окупанти сьогодні-завтра можуть розпочати глушити зв’язок, інтернет і телебачення в прикордонних і прифронтових зонах. Робити це будуть для того, щоб запустити фейкову інформацію про здачу військ і капітуляцію України. Це, спроба, таким чином схилити місцеве населення здатися і перестати чинити опір. Не ведіться! Ми перемагаємо на усіх фронтах. За нами увесь цивілізований світ. Тому – витримуємо усі атаки, протидіємо усім фейкам та боремося за нашу незалежну європейську Україну!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пітон Показати IP 28 Лютого 2022 17:52
Я їх блять капітулюю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus