USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.56 10.68

На Волині майже на 160 тис. оштрафували двох волинян-контрабандистів

1 Грудня 2020 15:41
Суд призначив покарання двом пачкарям, яких затримали на Волині під час спроби переправити у Польщу 4 900 пачок сигарет.

Як повідомили у пресслужбі Луцького прикордонного загону, затримали порушників на березі Західного Бугу у Любомльському районі 1 вересня. Двоє чоловіків, один з яких був у водолазному костюмі, планували переправити пакунки з сигаретами на польський берег річки. Тоді працівники прикордонної та митної служб оформили відповідні процесуальні документи.

Справу за ч.1 ст.482 МК України розглядав Любомльський районний суд. Правопорушники на розгляд справи не з`явилися. Суддя постановив конфіскувати в дохід держави вилучені у них сигарети, а на пачкарів накласти штраф у розмірі 100% вартості вилученого товару. Кожному з порушників присудили по 78,2 тис. грн штрафу.

Варто наголосити, що ці чоловіки неодноразово були фігурантами правопорушень на кордоні. Щодо одного з них уже є три обвинувальних судових рішення, щодо іншого – два. Проте накладені раніше штрафи порушники-рецидивісти досі не сплатили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
судья Показати IP 1 Грудня 2020 16:51
які збитки вони нанесли державі??? хто постраждав від їхніх дій??? для чого погодилися на таку ризиковану справу? в Любомлі ж стоїть завод і фабрика де людям пропонують заралатню по 1500€, а вони не хочуть працювати! від....ся від людей, дайте їм хоть якось виживати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus