USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На Волині машиніст поїзда купив у лісі майже 2,5 тисячі пачок сигарет, щоб перепродати. Як його покарали

14 Вересня 2024 23:02
Судили чоловіка, який придбав незаконно виготовлені сигарети, щоб перепродати. Він отримав 85 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду.

У суді опинився машиніст поїзда Сергій С. Він мав намір продавати тютюнові вироби, не маючи ліцензії. Уночі 23 травня 2024 року чоловік незаконно придбав у невстановленої особи 2480 пачок сигарет без марок акцизного податку. Сталося це в лісі поблизу села Волошки Ковельського району.

Читати ще: Штраф та конфіскація товарів: у волинянина знайшли сигарети та алкоголь без акцизів

Далі він перевіз покупку до локомотивного депо у Ковелі, цигарки він зберігав у одному з локомотивів із метою збуту. Частину також залишив в автомобілі Volkswagen. Проте фальсифікат швидко виявили правоохоронці.

Обвинувачений беззастережно визнав вину і уклав угоду з прокурором. Чоловік вперше притягується до криміналу, одружений, має неповнолітню дитину.

Читати ще: На Волині оштрафували пенсіонерку, в якої знайшли 64 пачки сигарет без акцизу

Сергія С. судили за ч.1 ст.204 КК України, тобто за незаконне зберігання і транспортування з метою збуту підакцизних товарів. Суд призначив йому 85 тисяч гривень штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених сигарет.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus