USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волинський крадений пісок потрапляє на ділянки суддів і екс-прокурорів, – атовець. Відео

15 Березня 2018 18:29
Крадений будівельний пісок з урочища Силікатного возять центром Каменя-Каширського, де, до слова, заборонений рух вантажівок. Кілька днів поспіль вантажівки з піском їздили повз РДА, повз райвідділ поліції, прокуратуру. Правоохоронці закривають очі на ці факти.

Про це пише у Фейсбуці учасник АТО Богдан Пташник та додає, що до злочинних схем причетні самі працівники вищезгаданих структур.

Він зазначає, що крадений пісок возили возили на ділянки судді Камінь-каширського районного суду Бориса Гамули, колишнього прокурора Віктора Смітюха та ін.

«Мало того, що рух таких автомобілів центром міста заборонено, так ще й пісок з урочища нашумівшого Силікатного.. повз РДА, повз райвідділ, прокуратуру... І нічого. І засліпило, так? Валентин Чих, мо б поділились міркуваннями - як так болячка напала і на вас особисто і на підлеглих?», - звертається Богдан Пташник до начальника камінь-каширського відділу поліції.

Богдан Пташник закликає відреагувати на своє повідомлення керівників прес-служб прокуратури та СБУ області. Він переконаний, що найближчим часом будуть відкриті кримінальні справи і щодо замовників, і щодо виконавців і щодо «кришувальників».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
смітюхи Показати IP 15 Березня 2018 20:08
ще досі квартири державні в києві получають..ригіони впереді..
ну і шо Показати IP 15 Березня 2018 20:40
Заздрить Бодя. Як би йому пісок везли то сопів би в дві дирочки. Завезіть і йому декілька КАМАЗів.
перехожий Показати IP 15 Березня 2018 22:29
нехай розкаже яку к-ть піску сам продав =по закону=
Знаючий Показати IP 15 Березня 2018 22:57
О, Пташник на Чиха попер?! А то ж Пташник навіть листа до обласної міліції писав, який Чих класний, залиште його в Каміні. А як підозру Пташнику пред"явили у вивезенні піску, начав виступати! Кращий захист,-це напад!
спостерігач Показати IP 16 Березня 2018 11:28
самк цікаве коментарі.
я Показати IP 16 Березня 2018 13:41
хай пташник заткне своє і****. сам злодій і брехун. скільки він піску продав?
ГІСТЬ Показати IP 16 Березня 2018 21:59
Підтримую "я"! Жителі Каменя "чесного" Пташника вже давненько знають як особу яка після революції приватизувала 2 гектари землі за містом та з відти сам возить пісок! А на сайті міста каменя як і побратимиЯнуковича бреше людям, що то з його землі невідомі люди викрадають пісок! БОГДАНЕ В СВОЄМУ ОЦІ КІЛОК НЕ БАЧИТЬ! Таке враження, що образився що не з його карєра, возять,який він назвав ставком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus