USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

На Волині гуляла негода: сильний вітер повалив зупинку та дерева. Фото

27 Серпня 2023 08:39
Вчора ввечері негода наробила лиха у Володимирському районі – повалила древа та зруйнувала зупинку. Через це рятувальники тричі залучались для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Рятувальники 7-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Володимир та смт Локачі, використовуючи спеціальний інструмент, прибрали дерева з проїжджих частин та ліквідували наслідки стихійного лиха, а саме провели демонтаж зруйнованої зупинки.
Також місцеві жителі повідомили, що у Володимирі у дворі на вулиці Луцькій 154 від сильного вітру на авто впала будівельна вишка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Серпня 2023 09:39
А який такий розумний архітектор розробив автобусну зупинку а його дах закріпив на 2 точки опори. Щей напевно це все розглядалося на рівні області. Ось такі щурі у нас працюють коли дипломи та посади курлені за гроші кумовство і тд.А якби були люди під цим навісом. Не пора переглянути від завтра де ще знаходяться такі аварійні зупинки та притягнути винуватих до відповідальності.
До аноніма Показати IP 27 Серпня 2023 17:56
Я продавцям в магазині ше місяць назад казав шо опори дуже сильно хитаються у повздовжній площині і можуть впасти. Але їм це байдуже пока не впало.Стосовно архітекторів то головний з них то саганюк-кандидат лісотехнічних наук чи НЕУК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus