USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На Волині громада попрощалася із загиблим Героєм Максимом Сімдяновим

26 Серпня 2022 18:06
26 серпня у селі Козин попрощалися з своїм земляком – захисником, вірним сином України, Героєм – Максимом Сімдяновим.

Про це повідомили у Рожищенській міській раді.

Максим народився та виріс в Козині. Закінчив у Рудці-Козинській школу, а згодом разом із мамою виїхав з Рожищенської громади. Проживали в Криму, пізніше – в столиці. Односельчани згадують його як щирого та доброго хлопчину. Він завжди вірив у майбутнє своєї країни, тому під час АТО пішов захищати рідну землю. Пройшов запеклі бої.

На жаль, страшна війна забирає найкращих... Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, виявивши мужність і стійкість у бою по обороні Батьківщини від російського агресора, біля населеного пункту Олександрівка Херсонської області 19 серпня 2022 року Максим отримав важке смертельне порання.

«У пам’яті всіх, хто знав його, він назавжди залишиться життєрадісним, щирим, справжнім патріотом та... назавжди 25-річним Героєм. Він вірив в Перемогу України, він її наближав. Своїм життям він захистив нас, українців, та наше майбутнє.

Кожен мешканець Рожищенської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Максима Сімдянова.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять відважному Сину Українського народу, мужньому Захиснику та справжньому Патріоту України.

Герої не вмирають, вони живуть в наших серцях...» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого військовослужбовця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus