USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

На Волині горів будинок та дві господарські споруди

1 Червня 2022 10:44
31 травня на території Волинської області трапилося 4 пожежі у житловому секторі.

Про це інформує пресслужба ДСНС у Волинській області.

У смт Стара Вижівка горіла цегляна господарська споруда. Пожежу, що виникла, за попередніми даними, через коротке замикання електромережі, ліквідували рятувальники 16 ДПРЧ смт Стара Вижівка. А в місті Ковелі рятувальники 4 ДПРЧ приборкали горіння в дерев'яній господарській споруді, що, ймовірно, трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

У селі Ветли Любешівської територіальної громади працівники 23 ДПРП ліквідували пожежу сіна на господарському обійсті. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем сина власника.

У смт Заболоття рятувальники 14 ДПРЧ смт Ратно разом з працівниками місцевої пожежної охорони смт Заболоття та с. Тур приборкали пожежу в дерев’яному житловому будинку, що, імовірно, трапилася через коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus