USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На Волині горів будинок, госпіталізували чоловіка

23 Грудня 2021 10:24
В селі Менчичі Іваничівської громади горів житловий будинок, постраждав чоловік.

Як пише Буг, пожежа сталася 22 грудня близько 19:00.

Як розповіли жителі, під час займання хати там перебувало двоє чоловіків. Один з них отримав легкі опіки.

Мешканець Менчич Андрій каже, що загоряння будинку вчасно побачили, а відтак і погасили. Саме тому обійшлося без жертв. Та й сама хата зазнала незначних пошкоджень.

«Я вийшов на вулицю і побачив, що горить хата. З іншими жителями села відразу кинулися туди. Як виявилося, хазяїн будинку залишався в середині. І була загроза його життю. Тому мої односельчани Віталій Левчук і Володимир Хованюк забігли у вогонь і витягли звідти одного з чоловіків. У нього присмалилося волосся і горіла курточка. Але головне він був живий», – зазначив Андрій.

На місце пожежі викликали рятувальників і медиків, які оперативно загасили займання і надали допомогу постраждалому чоловіку.

Як зазначили у пресслужбі УДСНС у Волинській області, пожежа виникла у у дерев'яній хаті-пустці в Менчичах о 18:51. Загорання вдалося ліквідувати о 20:22. На міці події працювали вогнеборці з 7 та 18 Державних пожежно-рятувальних частин ГУДСНС України у Волинській області. Під час пожежі отримав опіки нижніх кінцівок, голови і обличчя 67-річний чоловік. Він госпіталізований в хірургічне відділення КНП «Іваничівської багатопрофільної лікарні», стан середньої важкості. Причина пожежі – необережність під час куріння 67-річного чоловіка, який там тимчасово проживав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus