USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині горіли житловий будинок і господарська споруда

13 Жовтня 2023 13:03
Минулої доби рятувальники Волинської області двічі виїжджали на гасіння пожеж та двічі – на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

12 жовтня о 10:52 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської цегляної споруди в селі Дубове Ковельського району. На місці події працювали рятувальники 4-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин Ковеля. Пожежу ліквідовано об 11:11. Вогнем знищено 2 кв. м покрівлі, пошкоджено перекриття на площі 4 кв. м. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
О 16:12 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Краснилівка Камінь-Каширського району. На місце події виїхали рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Каменя-Каширського та працівники місцевої пожежної охорони села Видричі.
Пожежу ліквідували о 16:58. Імовірна причина – несправність пічного опалення.
У Нововолинську рятувальники провели аварійно-рятувальні роботи з відкривання дверей до квартири, де перебував чоловік, який не виходив на зв'язок і потребував медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus