USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

На Волині горіла автівка

11 Січня 2021 09:43
На Волині 10 січня ліквідували 4 пожежі, що трапилися у місті Володимирі-Волинському, Старовижівському та Любомльському районах.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

У Володимирі-Волинському об 11:43 працівники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загорання у моторному відсіку легкового автомобіля, що, імовірно, трапилося через коротке замикання електромережі.

У селі Смідин Старовижівського району рятувальники разом з працівниками МПО приборкали пожежу в приватній дерев’яній бані, що, за попередніми даними, спричинена недоліками конструкцій та порушенням правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Рятувальники 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівники місцевих пожежних команд сіл Глухи та Дубечне ліквідували пожежу у селі Глухи в дерев’яній господарській споруді, наповненій сіном. Імовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

10 січня о 22:44 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Римачі Любомльського району. О 23:38 силами рятувальників 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини та 24-го Державного пожежно-рятувального поста пожежа ліквідована. Завдяки оперативному реагування підрозділів ДСНС вдалося врятувати будівлю від знищення вогнем – пожежею знищену покрівлю та перекриття на незначній площі. Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Як повідомлялося раніше, поблизу Луцька загорівся та вибухнув Ford Mondeo із газовою установкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus