USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Волині голови прикордонних громад обговорили формування підрозділів тероборони

8 Лютого 2022 10:54
На Волині відбулась координаційна нарада з вирішення нагальних питань матеріально-технічного забезпечення підрозділів територіальної оборони. Першою чергою це стосується громад 23 округу, які розташовані найближче до кордону.

Про це повідомляють на сторінці народного депутата України Ірини Констанкевич.

У нараді взяли участь військові, голова Ківерцівської ТГ Олександр Ковальчук, Маневицької ТГ Олександр Гаврилюк, Олицької ТГ Олександр Прендецький, Прилісненської ТГ Ігор Терещенко, Цуманської ТГ Анатолій Дорошук, очільники районних рад та райдержадміністрацій, голова облради Григорій Недопад, заступник голови ОДА Андрій Яромольський.

Питання формування підрозділів тероборони днями обговорювалося й під час години уряду за участю Міністра оборони.

Мета зустрічі – з’ясувати першочергові потреби і проблеми у цьому процесі, узагальнити їх і винести на центральний рівень. Під час зустрічі обговорили координацію дій на місцях, а також процес долучення депутатів-мажоритарників, аби мати більше ресурсів для ефективного вирішення питання.

Крім того, було обговорено створення добровольчих формувань у тергромадах, що мають діяти у рамках руху опору за умови оголошення воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зелена скумбрія по 8 Показати IP 8 Лютого 2022 12:07
За чий рахунок банкет? Хіба малий бюджет у М0?
Підпільник Кіндрат Показати IP 8 Лютого 2022 19:46
Ради бога, тільки не публікуйте в широкому доступі чисельність підрозділів, місця їх дислокації і чого їм не вистачає, я вас умаляю!)
Вася Показати IP 4 Березня 2022 18:29
Відсійте криміналітет в теробороні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus