USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині – фінал Всеукраїнського турніру юних правознавців

11 Квітня 2024 15:27
У Луцьку урочисто стартував підсумковий етап Всеукраїнського учнівського турніру юних правознавців. Організаторами змагання виступили Міністерство освіти і науки України, Волинська обласна Мала академія наук, ВНУ ім. Лесі Українки та за підтримки Української Гельсінської спілки з прав людини.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

У турнірі змагатимуться 18 команд з числа старшокласників із Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської областей. Волинь представляють одразу 4 команди. Баталії юних правознавців оцінюватиме команда журі, у складі якого науковці знаних національних вишів і провідні юристи України.
Читати ще: Двоє волинян вибороли перші місця на Всеукраїнській олімпіаді з правознавства

Перший заступник голови облради Юрій Поліщук переказав слова вітань організаторам та учасникам турніру від очільника Волиньради Григорія Недопада та депутатського корпусу. «У цей важкий і тривожний час ваша присутність тут, на фінальній частині турніру юних правознавців, свідчить, що це також боротьба – за інтелектуальне майбуття України. Зичу кожному з вас стати мудрими політиками, державними діячами, які б вивели нашу країну до світового лідерства. Нехай переможуть найсильніші. Усім нам – великої, омріяної української перемоги», – наголосив він.

Турнірні бої триватимуть упродовж чотирьох днів.

Читати ще: На Волині визначили кращих юних географів країни, серед тріумфаторів – троє волинян
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus