USD 41.60 41.85
  • USD 41.60 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

На Волині екстрено застосували аварійні вимкнення електроенергії

5 Червня 2024 21:04
«Волиньобленерго» отримало термінове розпорядження НЕК «Укренерго» на застосування графіків аварійного відключення (ГАВ) у Волинській області 5 червня о 20:45 (2 черги).

Протягом 15 хв після отримання команди регіонального диспетчера НЕК «Укренерго» «Волиньобленерго» змушене вводити у дію ГАВ і для підприємств, і для населення негайно та без попередження.

Спрогнозувати тривалість відключення неможливо. ГАВ тривають до наступного розпорядження на увімкнення від диспетчера «Укренерго».

Відключення почергово вводяться по всій області.

Кожна черга ГАВ – це перелік ліній електропередач, що мають бути негайно відключені відповідно до того, скільки навантаження потрібно зняти згідно із розпорядженням НЕК «Укренерго». ГАВ – це не конкретні адреси споживачів та терміни відключення.

Енергетики змушені застосовувати ГАВ у разі несподіваного виникнення аварійного дефіциту потужності в енергосистемі і коли частота електричного струму впала нижче за 49,6 Гц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Работорговець Показати IP 6 Червня 2024 07:41
Який все ж таки ідіотизм! Як це все дістало! Волинь знаходиться в зоні дії та ураження ДВОХ атомних електростанцій!!! І ви будете брехати, що нам світла не вистачає? З людей знущаєтесь і все! А головна мета - підняти тарифи до 7 грн за кіловат і щоб ніхто не бухтів. Поводитесь з людьми, як з худобою і хочете, щоб хтось якийсь ще борг державі віддавав! Вас зненавиділа вся Україна! А сльози і кров простих людей на вас і ваших дітях до сьомого коліна! Скоти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus