USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.85 41.10
  • PLN 10.10 10.30

На Волині директор підприємства не сплатив понад 4,5 млн податків

5 Липня 2024 13:57
Волинська обласна прокуратура скерувала до суду матеріали кримінального провадження про умисне ухилення директором одного з підприємств області від сплати понад 4,5 млн грн податків (ч.1 ст. 212 КК України).

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

Слідство встановило, що керівник товариства, яке у 2023 році отримало понад 25 млн грн від реалізації товарів, не відобразив цього у фінансовій звітності, ухилившись в такий спосіб від сплати податку на прибуток.

Читати ще: У місцевих бюджетах Волині – майже 4,2 мільярда гривень сплачених податків

У ході ж досудового розслідування підприємство у повному обсязі сплатило усе заборговане, повністю відшкодувавши шкоду, завдану державі.

Відтак матеріали кримінального провадження скеровані до суду з клопотанням про звільнення керівника підприємства від кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування: Управління БЕБ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus