USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

На Волині двоє молодиків обікрали 11 обійсть

12 Січня 2021 11:39
Двоє зловмисників промишляли у селах Горохівського району. Вже відомо, що вони причетні до вчинення 11 крадіжок.

Про це інформує пресслужба волинської поліції.

Перші 2 випадки крадіжок поліцейські зафіксували у грудні минулого року. Тоді правоохоронці встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетні 22-річний та 18-річний жителі одного із сіл Горохівського району. Згодом, під час досудового розслідування, з’ясувалося, що молодики частенько промишляли на території району. Вже відомо, що вони вчинили 11 крадіжок. У полі зору зловмисників, здебільшого були власники автомобілів, з територій домоволодінь яких вони викрали паливно-мастильні матеріали та автозапчастини на майже 4 тисячі гривень.

Також крадії з одного із подвір’їв села Уманці поцупили кінні борони та решітку до них, вартістю понад 1000 грн. В іншого жителя цього ж села – радіоприймач, електропроводку та трансформатор до телевізора.

Зловмисникам оголосили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

До слова, за скоєне зловмисникам до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus