USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.50 10.72

На Волині двоє чоловіків побили матір з сином, а потім і поліцейського

17 Лютого 2021 23:21
У Нововолинську двоє п’яних чоловіків поблизу кафе «Базилік» погрожували матері з сином ножем та нацьковували собаку. Під час побиття жінки свідки та поліцейський намагалися зупинити хуліганів, але теж отримали "на горіхи".

Про це стало відомо з вироку Іваничівського районного суду Волинської області.

У суді розглядалася справа лише відносно одного з хуліганів.

28 січня 2019 року двоє п’яних чоловіків біля кафе «Базилік» на бульварі Шевченка нацькували собаку бійцівської породи на жінку старшого віку, яка йшла з сином. Також хулігани погрожували їм ножем та металевим повідком. Потому вони почали шарпати чоловіка, а він, своєю чергою, повалив хуліганів на землю та почав втікати. Наздоганяти зловмисники його не стали, а почали нацьковувати собаку на його матір, яку в цей час ще й били.

Це побачили двоє перехожих, які намагалися завадити нелюдам, але і їх побили. Майор поліції, який проходив у цей час поряд, наказав хуліганам припинити бійку. Але зловмисники намагалися побити і його. Коли поліцейський повалив одного із них на землю, інший злочинець нацькував на нього пса та вдарив кілька разів ногою в обличчя.

Відзначимо, що між прокурором та одним із хуліганів була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив.

Врахувавши всі обставини справи, зокрема відсутність претензій потерпілих, суд призначив хулігану покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного терміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 18 Лютого 2021 08:55
Дивуюся з наших людей(у них якась гідність є? ) : якщо у потерпілих нема претензій, то значить, мало їм дали.
опа Показати IP 18 Лютого 2021 09:04
Ото покарали, а пальчиком показали ніззя так? Таким недорозвиненим особам не можна заводити собак. Що суд вирішив робити з собакою, вона ж не винувата, що попала до таких "господарів"?
Просто Показати IP 18 Лютого 2021 09:11
Що й ще раз треба було довезти) ї**ш все і всіх і нічого тобі не буде.
Євросоюз Показати IP 18 Лютого 2021 10:47
Таким вил.пкам умовно чи з відстрочкою давати НЕ МОЖНА! Їх треба гноїти на зоні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus