USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

На Волині до кінця квітня поліцейські посилено патрулюватимуть дороги

7 Квітня 2023 14:51
На Волині поліцейські проводять профілактичну операцію «Безпечні весняні шляхи 2023». На території області вона триватиме до кінця квітня.

У рамках проведення комплексу профілактичних заходів передбачається збільшення кількості нарядів поліції у вихідні та святкові дні, які здійснюватимуть нагляд за безпекою дорожнього руху. Про це повідомили у поліції Волині.

Зокрема, посилено патрулюватимуться найбільш аварійні ділянки доріг та автошляхи державного значення.

Посилену увагу правоохоронці звертатимуть на виявлення осіб, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, порушення правил проїзду перехресть та обгону, користування ременями безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, користування під час руху засобами зв’язку, недотримання водіями транспортних засобів правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення правил дорожнього руху пішоходами та велосипедистами.

Зауважимо, упродовж січня-березня 2023 року на Волині зареєстровано 614 дорожньо-транспортних пригод, 140 з яких з постраждалими. За три місяці внаслідок ДТП загинуло 27 та травмувалася 141 людина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковельчанин Показати IP 7 Квітня 2023 16:26
Макоїда коли зловлять?
123 Показати IP 7 Квітня 2023 16:45
Місто вже на контролювали , фури літають як ніби знаки в'їзду для вантажних автомобілів, не для них стоять , алкашня лазить в комендантський час , дристери п'яні їздять , ітд . Навіщо та поліція взагалі , і для чого . Толку з неї як з козла молока .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus