USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

На Волині дівчина збирала картоплю й потрапила під лезо комбайна

12 Вересня 2022 17:44
Кілька тижнів тому у міську лікарню Луцька поступила пацієнтка, яка травмувалася під час збирання картоплі, потрапивши під комбайн.

Про це повідомили 12 вересня у Медичному об'єднанні Луцької міської територіальної громади.

Під час нічного чергування в медзаклад привезли дівчину із травматичним розривом промежини. Вона збирала картоплю і потрапила під лезо комбайна. Лікарі виконали ургентну операцію, зупинивши кровотечу.

"Зробили все, щоб жінка не залишилась інвалідом. Спільними зусиллями лікаря і пацієнтки завдяки комплексному успішному лікуванню через 14 днів дівчина виписана додому", – зазначили у медзакладі.

"Від нещасних випадків не застрахований ніхто. Серед ургентних гінекологічних випадків, з якими звертаються до нас жінки, є певний відсоток ушкоджень, тобто розривів і травм статевих органів, які не пов'язані із пологами, – коментує акушер-гінеколог Святослав Антоненко. – У відділенні ургентноі гінекології нашої лікарні лікували пацієнток із такими діагнозами: гематома статевої губи після падіння в басейні, травма статевих губ після падіння з велосипеда, розрив промежини після падіння на арматуру, розрив клітора після падіння з висоти (пацієнтка мила вікно), розрив промежини і перинатальноі ділянки від леза комбайну".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ліна Показати IP 12 Вересня 2022 19:54
Слава таким лікарям!!!
Вася Показати IP 13 Вересня 2022 06:50
Картопля того не варта. Будьте обережні та обачні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus