USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині чоловіка зловили за кермом вантажівки без прав: яке покарання отримав

Сьогодні 06:20
На Волині чоловіка вдруге за рік притягнули до відповідальності, бо керував вантажівкою без водійського посвідчення. Тепер він п’ять років не зможе його отримати та заплатить понад 40 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться в постанові Любомльського районного суду.

Зранку 12 червня Вадим О. керував автомобілем MAN автодорогою М-07, не маючи прав на керування таким транспортним засобом. За подібне правопорушення його зловили вдруге за рік.

Читати ще: Залишився без машини і прав: лучанин вкотре їхав п'яним та скоїв ДТП

У грудні минулого року чоловіка вже притягували до адмінвідповідальності. Тоді його оштрафували і на рік позбавили можливості отримати права.

На розгляд справи порушник не з’явився, хоча про дату та місце розгляду справи його неодноразово повідомляли. Захисники водія до суду також не прийшли, будь-яких заяв чи клопотань не подавали.

Читати ще: П’яний за кермом і 1,5 тисячі хабара патрульним: лучанин сплатить 17 000 грн штрафу

Вину керманича підтверджено протоколом, відеозаписом подій, копією постанов суду про повторність вчинення правопорушення.

Суд визнав Вадима О. винним за ч.5 ст.126 КУпАП і оштрафував його на 40 800 гривень. Крім того, чоловік отримав заборону на керування транспортними засобами на п’ять років.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus