USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.55

На Волині чоловіка, який не отримував прав, спіймали п’яним за кермом Audi

7 Серпня 2023 07:17
Майже 41 тисячу гривень штрафу заплатить чоловік, який попався на п’яному водінні. Він регулярно керує авто, хоча ніколи не отримував водійського посвідчення.

Про це стало відомо з постанови Старовижівського районного суду.

Олега Ш. зупинили за кермом Audi A4 у селі Кримне 25 червня. З’ясувалося, що чоловік керує авто без посвідчення та має ознаки алкогольного сп’яніння. Від освідування він відмовився.

Своїми діями чоловік вчинив правопорушення, передбачені ч.5 ст.126, ч.1 ст.130 КУпАП, тобто його вже не вперше протягом року ловлять за кермом без посвідчення водія, яке він взагалі не отримував.

Олег Ш. визнав свою вину, тож суд оштрафував його на 40 тисяч 800 гривень.

Читати ще: Луцький автоклуб – проти нелегальних автозаходів та гучних вихлопів

Відзначимо, що додаткове стягнення у виді оплатного вилучення транспортного засобу суд не застосовував, оскільки Audi належить іншій особі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus