USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

На Волині чоловік заплатить 100 тисяч гривень за виловлювання риби сітками

20 Вересня 2022 22:50
На Волині судили браконьєра, який здійснював вилов риби сітками, заплатить 100 тисяч гривень матеріальної шкоди. Також йому на рік призначили умовне покарання.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду.

Як вбачається з матеріалів справи, 10 грудня минулого року, будучи на озері в селі Павлівка Володимир-Волинського району, браконьєр за допомогою чотирьох сіток здійснював незаконний вилов риби. В результаті такої риболовлі злочинець зловив трьох коропів, десять карасів сріблястих, десять плоскирок, шість щук, одного білого амура, трьох окунів, одного линка та шість товстолобів.

Відповідно до висновку експерта чоловік завдав істотної шкоди водним біоресурсам України на загальну суму 99 тисяч 841 гривня. У судді він повністю визнав свою вину.

Суд призначив йому покарання у виді одного року обмеження волі, яке замінив умовним покаранням на такий же термін. Також браконьєр змушений буде виплатити майже 100 тисяч гривень в якості матеріальної шкоди Павлівській сільській раді.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus