USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На Волині чоловік отримав умовний термін, бо ображав і виганяв з дому матір

Сьогодні 18:55
На Горохівщині син регулярно ображав матір та виганяв її з дому. Йому призначили за це умовний термін.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду.

Андрій В. неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за фактами психологічного насильства над своєю матір’ю. Проте чоловік на шлях виправлення не став і знову став допікати останню. Подібний випадок зафіксували у серпні торік.

Зокрема, удома син ображав жінку нецензурними словами, принижував її і намагався вигнати з будинку. Домашнє насильство призвело до психологічних страждань, а також погіршення якості життя матері. Згідно з висновками експерта, через психологічні страждання у потерпілої підвищена тривожність, погіршення сну, апетиту, загального самопочуття.

Читати ще: Виганяла з дому зятя та погрожувала розправою: волинянку судили за домашнє насильство

Обвинувачений вину в інкримінованому повністю визнав, підтвердивши, що неодноразово вчиняв домашнє насильство. Щиро розкаявся, просив вибачення, стверджував про бажання виправитися.

Як пояснила матір, конфлікти з сином виникали через те, що він вживав алкогольні напої та наркотики. Твердила: останні пів року обвинувачений покинув погані звички, а його поведінка змінилася. Будь-яких претензій до нього не мала. Просила суворо не карати, а обмежитися умовним терміном.

Читати ще: Планують створити сім'ю: судили ковельчанина, який кілька разів ударив співмешканку ножем

Суд врахував, що обвинувачений є особою молодого віку, характеризується негативно, перебуває на обліку у психіатра та нарколога.

У підсумку Андрія В. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України. Йому призначили обмеження волі на 2,5 року. Але вирок замінили двома роками іспитового строку.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus