USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.56 10.68

На Волині через порушення карантину суд оштрафував власника нічного клубу

30 Листопада 2020 21:15
Згідно з постановою Кабміну від 12.08.20 № 712, було заборонено роботу розважальних закладів і місць громадського харчування з 24:00 до 7:00. Та, попри ці обмеження, нічний клуб у Ковелі на вулиці Театральній продовжував працювати уночі.

Про це повідомляє Ковель медіа.

Близько другої години ночі поліцейські зафіксували, що заклад досі відчинений. Правоохоронці склали адміністративний протокол на його власника через порушення карантинних обмежень. Той сказав, що опівночі роботу клубу мала припинити бармен, але не зробила цього. Матеріали справи відправили до суду.

На судовому засіданні директор клубу вказав, що достовірно не знав про заборону роботи розважального закладу саме того дня. Однак факт роботи нічного клубу у заборонений час підтвердила бармен.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував власника закладу на 17 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus