USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині через необережність жінки згоріло пів гектара стерні

Сьогодні 11:59
Протягом минулої доби на Волині трапилося чотирі пожежі на відкритих територіях. Усі загоряння ліквідовані. Кожне з них трапилося через необережне поводження громадян з вогнем.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

2 серпня обідньої пори біля села Дідовичі виникла пожежа сухої трави на площі 0,1 га.

На відкритій місцевості, що межує з лісом, біля села Задиби Турійської громади горіла суха трава й чагарники. Вогонь поширився на площі 0,3 га. На місці події працювали рятувальники 17 ДПРЧ селища Турійськ. О 16:12 вони ліквідували горіння й запобігли його перекиданню на лісові насадження. Особу громадянина, який причетний до виникнення цієї пожежі, встановлено.

Читати ще: Замкнув світильник: у Луцьку горів магазин

А біля села Краснодуб’я Люблинецької громади через необережність з вогнем власниці виникла пожежа стерні на полі площею пів гектара. Горіння ліквідували рятувальники 19 ДПРЧ м. Ковеля.

Увечері рятувальники 17 ДПРЧ ліквідували також загоряння сміття на відкритій території біля села Бобли Турійської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДІН Показати IP Сьогодні 13:13
КУРИ СТАЛИ КУРИТИ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus