USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.50 10.70

На Волині батько дев'яти дітей забув сина біля магазину

Сьогодні 12:55
29 серпня працівники мінімаркету «Велес», що в селищі Шацьк, виявили біля магазину хлопчика орієнтовно 3-річного віку, який був без супроводу дорослих. Очевидці здійснили виклик на «лінію 102».

На місце події одразу прибули представники поліції та служби у справах дітей Шацької селищної ради, повідомили у селищній раді.

В ході проведеної роботи було встановлено, що загублений хлопчик із багатодітної сім’ї (9 дітей) з с. Пульмо. Дитину не впильнував тато, який приїжджав з іншими дітьми в Шацьк по справах. Батько, як тільки виявив, що сина немає, відразу повернувся в селище і забрав його.

Під час перебування в Шацьку дитина була в безпеці – завдяки працівникам магазину «Велес», які виявили її і наглядали за нею, поки не приїхав тато.

Багатодітна сім’я за місцем проживання характеризується позитивно. Сам тато зізнався, що інцидент трапився через його неуважність. Він зробив висновки і пообіцяв, що більше таке не повториться.

Читати ще: 18-річну волинянку підозрюють у вбивстві новонародженої дитини

В поле зору працівників поліції та служби у справах дітей раніше сім’я ніколи не потрапляла. Житлово-побутові умови сім’ї хороші, дітям створені всі належні умови для життя, всебічного розвитку та виховання. З батьками хлопчика проведено профілактичну роботу, ознайомлено із вимогами ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення та попереджено про відповідальність, яка передбачена за порушення вимог статті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бульба Показати IP Сьогодні 13:43
9 діточок виховує!!! Повага!!! Та він за день так напрацюється, що не знає на якому світі знаходиться!!!!!А @ментяри» які писати не вміють і собачу будку не побудують, проводили з ним профілактичну бесіду!!! Сміх!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus