USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.75

На Волині бачили ведмежі сліди – їх могли залишити браконьєри

2 Жовтня 2021 23:55
Поблизу села Згорани Ковельського району мисливці та лісівник продовжують фіксувати сліди, схожі на ведмежі.

Про це розповіла Суспільному речниця лісомисливського господарства області Світлана Думська.

Вперше сліди хижака у цій місцевості виявили наприкінці серпня.

Зі слів Світлани Думської, за територією постійно ведуть спостереження єгері. «У тій місцевості знову виявили сліди ведмедя, але самої тварини не бачили ані єгері, ані місцеві мисливці», – розповіла Світлана Думська.

Керівник Любомльського товариства мисливців та рибалок Олександр Мікульський у телефонному коментарі розповів Суспільному, що через дощову погоду напрямок руху звіра розгледіти важко. «В тій окрузі періодично зустрічаємо чіткі відбитки лап ведмедя. Приблизно раз в тиждень з’являються нові сліди», – розповів мисливець.

Олександр Мікульський додає: за місяць спостережень у мисливців з’явилася версія, що сліди можуть бути штучними. «Є ймовірність, що браконьєри таким чином відлякують єгерів від територій. 90 % – це справді сліди ведмедя і 10% – це підробка браконьєрами», – каже керівник товариства. З його слів, з’ясувати походження слідів можна буде, коли випаде сніг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Єгер Браконьєродавче Показати IP 3 Жовтня 2021 05:55
Ой йой, які єгери нєженки. Сміхота якась таке писати.
Эгер Показати IP 3 Жовтня 2021 10:42
Не базiкай бо ведмiдь прийде!!!!
Народна прокуратура Показати IP 3 Жовтня 2021 11:22
"...з’ясувати походження слідів можна буде, коли випаде сніг". А коли не випаде? Або ведмідь заляже у барліг? Треба терміново виділити кілька мільйонів на дослідження і залучити іноземних фахівців, бажано з Грузії, бо там невичерпне джерело видатних реформаторів і будь-яка сільська вчителька може очолювати українськцу поліцію. Є ще одна версія: це, як завжди, "русскій слєд"
Руській слєд до Народна прокуратура Показати IP 3 Жовтня 2021 15:01
мєдвєдьтутнєт
Аліеспрес Показати IP 3 Жовтня 2021 14:31
Наші тапки!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus