USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині – аварійне вимкнення електроенергії

6 Червня 2024 19:43
«Волиньобленерго» отримало термінове розпорядження НЕК «Укренерго» про застосування графіків аварійного відключення (ГАВ) у Волинській області 6 червня о 19:16 (3 черги).

Про це інформують в обленерго.

Протягом 15 хв після отримання команди регіонального диспетчера НЕК «Укренерго» «Волиньобленерго» змушене вводити у дію ГАВ і для підприємств, і для населення негайно та без попередження.

Спрогнозувати тривалість відключення неможливо. ГАВ тривають до наступного розпорядження на увімкнення від диспетчера «Укренерго».

Відключення почергово вводяться по всій області.

Читати ще: Графік вимкнення електроенергії на Волині 7 червня

Кожна черга ГАВ – це перелік ліній електропередач, що мають бути негайно відключені відповідно до того, скільки навантаження потрібно зняти згідно із розпорядженням НЕК «Укренерго». ГАВ – це не конкретні адреси споживачів та терміни відключення.

У режимі реального часу відслідкувати причину, час початку і закінчення перерви у електропостачанні за певною адресою можна на офіційному веб-сайті Товариства у розділі Головна сторінка/Перерви у електропостачанні/Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання.

Енергетики змушені застосовувати ГАВ у разі несподіваного виникнення аварійного дефіциту потужності в енергосистемі і коли частота електричного струму впала нижче як 49,6 Гц.

Щоб першим знати про енергетичну ситуацію на Волині, стежте оновленнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus