USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

На Волині Volkswagen зіткнувся з ВАЗом, пасажир – у комі

10 Червня 2020 12:03
Сьогодні, 10 червня, близько 11-ї години сталася аварія на трасі Р-15 Ковель-Жовква у селі Литовеж Іваничівського району. Про це «Княжому Граду» повідомили очевидці автопригоди.

Місцеві жителі розповіли, що сірий автомобіль Volkswagen Sharan рухався у напрямку з Нововолинська на Львівщину на великій швидкості. Ймовірно, не вибравши безпечної швидкості, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2103 синього кольору, який виїхав на трасу з прилеглої вулиці.

Як повідомив у коментарі начальник Іваничівського відділення поліції підполковник поліції В’ячеслав Мартинюк, автомобіль ВАЗ виїжджав з другорядної дороги на головну,а водій Volkswagen Sharan їхав з Нововолинська у львівському напрямку.

Внаслідок зіткнення два молоді чоловіки – водій та пасажир Volkswagen Sharan госпіталізовані у Нововолинську центральну міську лікарню. Пасажир Volkswagen на даний час перебуває у комі.

Водія автомобіля ВАЗ госпіталізували у Іваничівську центральну районну лікарню для надання медичної допомоги.

«На місці події працює слідчо-оперативна група. За результатами огляду місця події будемо мати більш чітку картину і зможемо поінформувати щодо обставин даної дорожньо-транспортної пригоди», – наголосив начальник

Іваничівського відділення поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир87 Показати IP 10 Червня 2020 18:37
Що за маніпулятивне речення - "не вибрав безпечної швидкості і зіткнувся"? А те що ВАЗ не уступив дорогу, це дрібниця?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus