USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині «Volkswagen» на смерть збив пішохода

30 Липня 2018 12:09
Учора, 29 липня, в селі Діброва Горохівського району автомобіль «Volkswagen Transporter», за кермом якого перебував 44-річний мешканець райцентру Горохів, здійснив наїзд на 67-річного жителя району.

Внаслідок отриманих травм пішохід помер на місці пригоди. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, інформують у прес-службі поліції області.



Також у ніч на неділю в обласному центрі на проспекті Відродження 25-річний лучанин, перебуваючи за кермом автомобіля «Mazda», здійснив наїзд на 34-річного місцевого мешканця. Пішохід перетинав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік помер.



За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до восьми років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus