USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

На Волині Mercedes на смерть збив велосипедиста: водія покарали умовно

15 Квітня 2023 14:23
Два роки умовного покарання отримав водій Mercedes, який на смерть збив велосипедиста у Ківерцях в 2020 році.

Відповідний вирок ухвалив Ківерцівський районний суд.

Зранку 3 вересня на вулиці Київській водій Mercedes-Benz Володимир С. збив велосипедиста, який рухався із вулиці Літописної. Внаслідок ДТП потерпілий отримав травми, від яких згодом помер у лікарні.

Водій «німця» на суді визнав свою вину, розповівши, що під час аварії він намагався об'їхати потерпілого, повернувши вліво та виїхавши на зустрічну смугу. Однак під час виконання маневру авто зачепило велосипед, водій якого впав на лобове скло, а потім на асфальт. Обвинувачений наголосив, що не міг повернути вправо, оскільки там був бордюр та дерево.

Оскільки обвинувачений відшкодував збитки сину загиблого, той не мав до нього претензій та не наполягав на суворому покаранні, поклавшись на думку суду.

Обираючи міру покарання, суд врахував, що порушення ПДР велосипедистом також сприяло ДТП. Також було враховано і те, що нині обвинувачений доглядає за батьком, оскільки брат мобілізований та проходить військову службу.

Тож реальний термін для водія Mercedes на три роки з позбавленням права керування на рік суд замінив на два роки умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андерсон Показати IP 15 Квітня 2023 18:41
Не дай Боже такого сина мати!
Ага до Андерсон Показати IP 16 Квітня 2023 10:07
Цікаво в скільки обійшлось життя батька його посліду, скільки саме водій заплатив за вбивство?
Ну да Показати IP 15 Квітня 2023 19:41
Це ж не про повістки інформувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus