USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.69

На Волині 6 ділків організували лабораторію, в якій виготовляли амфетамін

4 Лютого 2021 12:19
На Волині судитимуть членів організованої групи, які налагодили виробництво і збут амфетаміну в особливо великих розмірах.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Слідство встановило, що члени злочинної групи на початку 2020 року налагодили виробництво у нарколабораторії амфетаміну в особливо великих розмірах та збували його мешканцям області.

Припинили їхню злочинну діяльність улітку 2020 року.

Під час проведення санкціонованих судом обшуків у приміщенні нарколабораторії, оселях та транспортних засобах членів групи було вилучено 500 г готових до вживання психотропів, гроші,одержані від незаконного промислу, складові і обладнання для виготовлення й фасування амфетаміну, мобільні телефони, банківські картки, зброю та чорнові записи.

Подальшу долю громадян, яких обвинувачують в організації та утриманні місця для незаконного виготовлення психотропів, придбанні й зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин, незаконному виготовленні, зберіганні з метою збуту та збуті амфетаміну в особливо великих розмірах, незаконному придбанні й зберіганні прекурсорів та незаконному поводженні зі зброєю (ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 1 ст. 263 КК України), вирішуватиме суд.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus