USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.60 10.75

На Волині 27-річний чоловік викрав мотоцикл в односельчанина

7 Жовтня 2021 13:53
Повідомлення до поліції про викрадення мотоцикла Мінськ від 61-річного жителя села Кортеліси надійшло 5 жовтня.

Потерпілий розповів, що зник транспортний засіб напередодні вночі з підсобного приміщення, що на території його домоволодіння. Сума збитків становить 3 тисячі гривень, інформує пресслужба поліції Волині.

Поліцейські оперативно встановили, що до викрадення двоколісного причетний 27-річний односельчанин заявника. Транспортний засіб вилучено, його згодом повернуть власнику.
Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus