USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

На Волині 16-річний мотоцикліст через пошкоджене колесо потрапив у реанімацію

Сьогодні 12:23
Поліцейські встановлюють обставини двох дорожньо-транспортних пригод, що трапилися у Ковельському районі. У цих аваріях травмувалися керманичі двоколісних транспортних засобів.

Про це інформує поліція Волині.

Так, вранці 9 жовтня поблизу села Положево зіткнулися автомобіль Volkswagen та мопед Yamaha. За кермом легковика був 48-річний мешканець Львівської області, двоколісним керував 55-річний шаччанин, він травмувався. Чоловіка госпіталізували до лікарні.
Близько 23 години цього ж дня у селі Смідин 16-річний водій мотоцикла Musstang через пошкоджене колесо транспортного засобу не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину. Нині хлопець перебуває у реанімації.

На місцях аварій працювали слідчі поліції. За обома фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Під час досудових розслідувань буде зʼясовано усі обставини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus