USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

На Волині 15-річний юнак вкрав у пенсіонера мотоцикл

6 Червня 2023 13:29
Вчора до поліції надійшло звернення від 92-річного жителя села Сусваль про викрадення мотоцикла «Дельта». Як з’ясувалося, крадіжку транспорту було вчинено у період з 3 по 5 червня. Зловмисник незаконно проник у гаражне приміщення та поцупив звідти транспортний засіб.

Про це інформує поліція Волині.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Володимирського районного відділу поліції. Правоохоронці ретельно зібрали речові докази, опитали свідків та вже за кілька годин з’ясували, що до заволодіння транспортом причетний 15-річний місцевий житель.

Мотоцикл вилучили за місцем проживання підлітка.

Наразі за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненим з проникненням у приміщення, розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus