USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині 12 поліцейських офіцерів громад отримали службові автомобілі

11 Квітня 2024 19:14
Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко разом з очільником Головного управління Нацполіції у Волинській області Юрієм Крошком вручили ключі від новеньких службових авто дванадцятьом новоспеченим поліцейським офіцерам Олицької, Колківської, Берестечківської, Заболоттівської, Сереховичівської, Литовезької, Володимирської, Локачинської, Павлівської, Турійської, Камінь-Каширської та Сошичненської громад.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Машини придбано за кошти органів місцевого самоврядування. Водночас поліція провела відбір та навчання офіцерів, надала необхідні спецзасоби та забезпечує їх заробітною платою.
Читати ще: На Волині запрацювала 38 поліцейська станція

Юрій Погуляйко зазначив, що швидке реагування на небезпечні події та кримінальні порушення – це першочергове завдання поліції. А поліцейські офіцери, які служать та живуть на територіях своїх громад, можуть ефективніше реагувати на кожне звернення й надавати кваліфіковану допомогу волинянам, якщо забезпечені сучасними автомобілями.
На Волині уже працює 61 поліцейський офіцер у 44 громадах. Усі вони мають службові автомобілі та необхідні речі для виконання обов’язків. Також віднині в області функціонує 49 поліцейських станцій.
Читати ще: Майже пів сотні волинських шкіл на кордоні з Білоруссю охоронятимуть офіцери безпеки

Варто додати, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізовують в області з 2019 року. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працює на цій території, але й живе там.
До обов’язків офіцерів громад належать патрулювання, бесіди з учнями в школах, встановлення адміністративного нагляду за раніше судимими особами, реагування на заяви та повідомлення громадян, здійснення контролю за дотриманням правил дорожнього руху тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ннн Показати IP 11 Квітня 2024 20:07
Цим взяточнікам новенькі авто А хлопці на нулі отримали нуль
Народна прокуратура до Ннн Показати IP 11 Квітня 2024 22:12
не суди всіх по собі
Анонім Показати IP 11 Квітня 2024 22:29
Поліцейська держава! Влада формує максимально лояльну та ручну поліцію ..
неМУСОР Показати IP 12 Квітня 2024 04:34
для чого взагалі потрібен той непотріб у вигляді участкових (ПОГ-ДОП) та і зрештою 90% тупорилого планктону яке отримує зарплату тільки тому що "ходить на роботу"!? Дебільна країна маразму і корупції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus