USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Волинь зі США надійшов медичний вантаж для бійців на передову

25 Травня 2022 19:55
На Волинь зі Сполучених Штатів Америки надійшов гуманітарний медичний вантаж для бійців на передову.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко у Телеграм-каналі.

Життєво необхідні медичні засоби для бійців на передовій вдалось отримати завдяки жителям (штат Нью Мехіко) в особі Кermit Cole & Louisa Putnam.

Про потребу у такій допомозі Волинська обласна військова адміністрація повідомила закордонних друзів листом у березні. Днями допомога надійшла на Волинь та вже відправилась на передову.

«Дякуємо за їхню підтримку і ініціативу зібрати ліки нашим воїнам.

Окрім того, подяка за дружні слова підтримки українському народу Сенатору Бей Рей Лухан та його виборцям за такий жести доброї волі», – йдеться у повідомленні.
Слід зауважити, що для вивчення двохсторонніх відносин, культурного обміну, можливих взаємовигідних економічних проєктів та гуманітарних ініціатив між штатом Нью Мехіко і Волинською областю в обласній військовій адміністрації створили ініціативну групу.

Тож ініціативна група звертається до кожної територіальній громади підготувати економічні паспорти своїх округів для пошуку проєктів та ініціатив в спільній взаємовигідній реалізації між українським і американським народом.

Вивчені ініціативи будуть офіційно направленні сенатору Бей Рей Лухан для вивчення і оцінки можливих взаємовигідних реалізацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
007 Показати IP 25 Травня 2022 20:57
Вантаж з допомогою йде постійно , і за це велике дякую , і низький уклін , але на практика показує , що не все доходе на передову , я би сказав малий процент , багато осідає в боксах , і складах , щурів багато , на привеликий жаль , це правда .
Анонім Показати IP 26 Травня 2022 09:17
то точно наші бійці самі купують що можуть. от і не відсохне ж рука наживатись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus