USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

На Волинь сьогодні евакуювали ще 43 жителів Донеччини

13 Липня 2024 20:13
На Волинь евакуювали 43 жителів Донеччини, серед яких діти та особи з інвалідністю.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«43 жителів Донеччини евакуювали сьогодні до громад Волинської області. З них 7 дітей та 7 осіб з інвалідністю. Рішення виїхати до більш безпечного регіону цього разу прийняли жителі Торецької, Часовоярської, Селидівської, Гродівської, Лиманської, Костянтинівської, Новогродівської, Покровської, Мирноградської, Слов’янської, Сіверської та Краматорської громад», – написав Філашкін.

За його словами, всі евакуйовані особи були забезпечені водою, харчуванням, отримали тревел-набори, а діти та підлітки додатково отримали рюкзаки.

Читати ще: На Волинь прибув перший у липні евакуаційний поїзд із Донеччини

«Янголи спасіння» за підтримки ЮНІСЕФ оформили для сімей з дітьми, евакуйованих примусово, разову грошову допомогу у розмірі 10800 грн на кожного члена родини», – додав очільник Донеччини.

Нагадаємо, на Волинь заплановано чотири евакуаційні рейси: 5, 13, 21 і 29 липня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus