USD 40.50 40.82
  • USD 40.50 40.82
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.00 10.15

На Волинь переїжджає університет внутрішніх справ із Луганщини

22 Квітня 2022 17:50
У зв’язку з воєнними діями Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка евакуювали в місто Дніпро. Для подальшої організації повноцінного освітнього процесу керівництво навчального закладу обрали Волинську область.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко:

«Сьогодні зустрівся із проректором навчального закладу, аби обговорити подальші дії та кроки впровадження діяльності університету на Волині.

Зокрема, наразі шукаємо відповідні приміщення під навчальний корпус та гуртожиток. Напрацьовуємо механізм юридичного оформлення роботи освітнього закладу.

Слід зазначити, що функціонування такого університету в області дасть можливість волинським абітурієнтам та студентам на місці здобувати освіту в одному із кращих університетів внутрішніх справ України.

Лише об’єднавшись та допомагаючи один одному ми переможемо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Василь Показати IP 23 Квітня 2022 12:22
Спочатку усіх на курси української мови та історії України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus