USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

На Волинь контрабандою постачали електронні цигарки

5 Липня 2024 11:29
Детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили схему контрабандного переміщення сигарет. Вилучено товар вартістю понад 9 млн грн.

Встановлено, що група осіб організувала переміщення поза митним контролем та з приховуванням від митного контролю підакцизних товарів в пунктах пропуску Львівської та Волинської областей.

Електронні сигарети потрапляли на територію України від громадянина однієї з країн ЄС. Надалі одноразові електронні сигарети, заправлені нікотиновмісною сумішшю та нікотиновмісними рідинами для електронних випаровувачів, продавали у Telegram.

Читати ще: Керівництву Держмитслужби пропонували $500 тисяч за «свою людину» на посаді очільника Волинської митниці

Детективи БЕБ провели обшуки за адресами проживання фігурантів, складських приміщень та у транспортних засобах. Вилучено понад 19 тис. шт. електронних сигарет, рідин до них, пристроїв для електронних випаровувачів. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 9 млн грн.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus