USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На водія маршрутки, який влаштував небезпечні перегони в Луцьку, склали протокол

30 Липня 2021 17:49
Сьогодні у Фейсбуці опублікували відеозапис, на якому водій маршрутного транспортного засобу порушує правила дорожнього руху.

На відео видно, як шофер на вулиці Конякіна, перебуваючи на транспортному маршруті №10, на дорозі з двостороннім рухом, яка має дві смуги для руху в одному напрямку, здійснив виїзд на призначений для зустрічного руху бік дороги, повідомляє пресслужба поліції Волині.

При цьому водій здійснив обіг транспортного засобу, перетнувши подвійну суцільну лінію горизонтальної розмітки.

Патрульні встановили місце знаходження 57-річного водія маршрутного транспортного засобу, який порушив ПДР, та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду) КУпАП.

Патрульна поліція у Волинській області звертається до громадян — у разі виявлення порушень правил дорожнього руху, не зволікайте та повідомляйте на лінію 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 30 Липня 2021 20:21
Токаренко, респект, так їх!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus