USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На війні загинув волинський Герой Сергій Гордій

Сьогодні 13:59
У боротьбі та пекельних боях із клятим ворогом загинув волинянин Сергій Віталійович Гордій, який до останнього подиху боровся за рідну землю, суверенітет держави, перемогу із російським загарбником.

Про це повідомили у Бубнівському ліцеї Локачинської селищної ради.

«Під час навчання в Бубнівській школі Сергій проявив себе старанним та відповідальним учнем, вірним та щирим товаришем для своїх однокласників й друзів, займався спортом, зростав хоробрим та чуйним хлопцем. Був чудовим помічником для своїх батьків та люблячим братом. Служив в армії, невдовзі одружився, став вірним супутником, надійною підтримкою та опорою для дружини, дбайливим господарем, прекрасним татом та гідним прикладом для синочка і донечки. Та, на жаль, довго щастю не судилося бути... Ниточку життя та мрій обірвала клята війна...

Словами важко загоїти в серці болючу рану розлуки. Смерть нашого захисника – велике горе, непоправна втрата для усіх нас. В цю важку мить поділяємо горе сім’ї Героя та усі разом схиляємо голови в глибокій скорботі.

Герої не вмирають, вони завжди житимуть у наших серцях. Сергій був і залишиться в нашій пам’яті справжнім патріотом України. Вічна пам’ять, шана та низький уклін Герою!» – йдеться у повідомленні.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus