USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України Артем Сачук

27 Листопада 2023 10:22
На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України, лейтенант Артем Сачук.

Інформацію підтвердив колега Артема, член виконкому Федерації Дмитро Горощенко, пише ZAXID.NET.

«На визвольній війні проти російських окупантів загинув український воїн-доброволець Артем Сачук – відомий шаховий діяч, кандидат у майстри спорту, віцепрезидент Федерації шахів України, організатор багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань», – повідомили згодом у Федерації шахів України.

Обставин загибелі військовослужбовця поки не повідомляють.

Читати ще: Під Бахмутом загинув український велогонщик Костянтин Денека

38-річний Артем Сачук – віцепрезидент федерації шахів України, кандидат у майстри спорту з шахів. Родом із Житомира.

До початку повномасштабної війни чоловік працював проєктним менеджером в офісі реформ Кабінету міністрів та мав власний бізнес, раніше очолював Агенцію регіонального розвитку Житомирської області. Але як тільки росіяни відкрито напали на Україну, Артем відразу зголосився у ЗСУ добровольцем. За цей час був командиром взводу-викладачем, зампотех ЗМР, ТВО командира роти, зампотех БТГр та ТВО начальника служби РАО.

7 квітня 2023 року Артема Сачук президент України нагородив медаллю «За військову службу Україні» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

У понеділок, 27 листопада, Артему мало б виповнитися 39 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus