USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На війні загинув уродженець Волині Микола Скиба

14 Листопада 2023 18:54
На фронті загинув Микола Вікторович Скиба. 44-річний житель Вараша разом із побратимами 11 листопада брав участь у штурмових діях біля Авдіївки на Донеччині.

Про це повідомив міський голова Вараша Олександр Мензул.

Микола Вікторович народився у селі Мала Ведмежка Камінь-Каширського району. Після завершення школи здобув спеціальність муляра. Свого часу під час строкової служби навчався на старшого навідника міномета «Васильок».

25 квітня цього року чоловіка мобілізували до лав ЗСУ для захисту України від окупантів. Проходив підготовку в 356-му навчальному артилерійському полку, потім був переведений на посаду оператора механізованої роти механізованого батальйону 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

«Щирі співчуття родині, батькам, друзям та близьким нашого Героя. Про дату та час прощання повідомлю пізніше. Вічна пам'ять...» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus