USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

На війні загинув учасник «Ліги сміху»

13 Березня 2023 10:28
Український комік, учасник команди «Наш формат» на «Лізі сміху» Роман Іваненко на початку повномасштабної війни перебував у Німеччині, проте він не зміг залишатися осторонь від подій в Україні. Він відразу ж ухвалив рішення повернутися додому і піти на фронт.

24 лютого 2023 року він отримав важке поранення і потрапив у полон. Окупанти не надали йому необхідну допомогу, в результаті чого він загинув через 4 дні, передає УНІАН.

Відомо, що Іваненко родом з Кам’янця-Подільського. Голова районної ради Михайло Сімашкевич вже висловив свої співчуття: «Ми завжди пам’ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою родину, цей світ і завжди ділився радістю, теплом з усіма. Він справді герой! І він завжди буде в нашому серці. Щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять захиснику».
Нагадаємо, у грудні 2022 року стало відомо про загибель ще одного учасника «Ліги сміху» Ярослава Гаркавка. Після початку повномасштабної війни РФ артист пішов захищати Україну на фронт.

Також на початку вересня на фронті загинув Василь Довбня – учасник «Ліги Сміху» в команді «Парк Шевченка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus